söndag 18 februari 2007

Söndag med massa lek

I söndags var det återigen lite vår i luften. Elna passade på att vara ute och leka medan Andreas högg ved. Efter maten tog sig både Elna och Isak en väl inplanerad eftermiddagslur i bilen medan vi passade på att titta på ett hus. Väl hemma igen vaknade Elna medan Isak lugnt sov vidare. På seneftermiddagen komma Andreas gamla barndomskompis Magnus på besök. Elna var lite blyg i början, men när vi väl satt oss att fika så hade hon tinat upp. Isak var dock lite mer reserverad, eftersom han var mer nymornad.

När Mangus, som Elna kallade honom, hade åkt hem, så hittade Elna ett jättekul ställe att leka på, dvs bakom en stol i vårt lilla kök. Isak var inte sen med att hänga på syrran och krypa bak där han också. Det så för lyckat ut för han tog lite tid på sig att ta sig över tvärslån, så det var en hel del viftande med benen. Tyvärr var det inte tillräckligt lång tid för att jag skulle hinna hämta
kameran.
På kvällen sen blev det bad i baljan innan det var dags att gå och lägga sig. Isak trivdes som synes som fisken i vattnet. Det gjorde Elna också men hon hamnade inte på bild. Under våren ska vi förhoppningsvis börja på baby- resp. minisim. Det ska bli kul för Isak har ännu inte fått prova på att bada i bassäng. Det gjorde Elna första gången när hon var fyra månader.

Inga kommentarer: